Во моментов нема прекини во мрежата или планирано одржување на серверите.

Статус на сервери

Преглед на нашите сервери во реално време.

Сервер % на искористеност Активно време
Burlington, Massachusetts, United States
Falkenstein, Bavaria, Germany
Karachi, Sindh, Pakistan
Montreal, Quebec, Canada
Multan, Punjab, Pakistan
Singapore, Southeast Asia
Strasbourg, France, Europe
Warsaw, Poland, Europe